У Київській області безвісти зникла людина: родичі назвали головні прикмети

Зниклу розшукують вже чотири дні

У соціальній мережі з'явилася інформація про зникнення 74-річної мешканки міста Яготин, що на Київщині, Ніни Кирилівни Бебех. Про це передає видання "Моя Київщина", посилаючись на пост родичів зниклої у Facebook.

За інформацією сім'ї безвісти зниклої жінки, востаннж вони бачили її 30 липня. Ніна Бебех вийшла з дому і не повернулася. Тоді рідні забили на сполох і звернулися за допомогою до городян.

Як пізніше з'ясувалося, через деякий час після того, як пенсіонерка залишила будинок, місцеві жителі помітили її неподалік від магазину "Хуторок". Більше ніякої інформації про місцеперебування зниклої родичам не надходило.

Основні прикмети зниклої: коротке русяве волосся, невисокий зріст, середня статура.

У день зникнення була одягнена в біло-синю блузу, чорну спідницю і шльопанці. На голові у зниклої була біла хустка.

Родичі Ніни Бебех зазначили, що жінка могла втратити свідомість на вулиці. В такому випадку сім'я сподівається, що відгукнеться свідок або той, хто викликав медиків пенсіонерці. Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування зниклої безвісти жінки, просять повідомити за телефоном 0971848863.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло про те, що в Києві чоловік у масці облив перехожих кислотою. Після скоєння злочину чоловік втік, а постраждалих госпіталізували з опіками першого та другого ступеня. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також портал інформував читачів про те, що на автодорозі біля села Вишневе виявили закривавленого чоловіка, який лежав без свідомості поряд з автомобілем таксі. Невідомі вдарили його ножем в область шиї та голови. Детальніше читайте в нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися