Схоже на замовлення: в Києві чоловік у масці облив перехожих кислотою

У Святошинському районі столиці на вулиці Клавдіївська невідомий злочинець в масці напав на перехожих і облив їх кислотою ввечері 27 липня. Про це повідомили джерела в правоохоронних органах, передає видання "Обозреватель".

Повідомляється, що близько 10 ранку пара вийшла з під'їзду будинку, де вони знімають квартиру, а коли дійшли до торця житлового комплексу, до них підбіг невідомий чоловік в Балаклаві і облив хімічною рідиною.

Після цього нападник зник, постраждалі 33-річний чоловік і 23-річна дівчина забігли в аптеку за допомогою, їх госпіталізували з опіками першого та другого ступеня голови, тулуба і кінцівок, а також набряком слизової порожнини рота. Постраждалим чекає тривале лікування.

У поліції заявили, що міг діяти психічно хвора людина, однак те, що сталося більше схоже на замовний напад з почуття помсти, можливо, причиною є минулі любовні відносини пари або фінансові конфлікти. У разі затримання злочинця загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що в селищі Кожухівка Васильківського району Київської області чоловік задушив власну дружину посеред ночі через її відмови готувати їсти. Подружжя прожило разом 16 років.

Повідомляється, що пара жила разом без дітей, а після скоєного вбивства 34-річний чоловік спокійно пішов спати. В обід він заявив родичам дружини, що вона померла вночі, проте пізніше, під тиском доказів, чоловік зізнався, що голими руками задушив дружину за відмову готувати їсти.

У поліції заявили, що між парою виник конфлікт, в результаті якого жінка пішла спати в одну кімнату, а чоловік - в іншу, проте вночі він встав і почав просити дружину приготувати поїсти, на що отримав відмову. Чоловік почав душити дружину, закривати руками ніс і рот, що призвело до смерті.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

29 липня 2021, 11:34

Мне одному кажется то люди перестали быть людьми?

Bujhm

29 липня 2021, 11:19

Какой законопослушный гражданин. А вот если бы без маски облил, то мог бы нарваться на 17 000 гривен штрафа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися