Під Києвом п'яного чоловіка на дорозі зніс автомобіль: момент страшного ДТП потрапив на відео

Ніхто з водіїв не зупинився допомогти потерпілому

На Одеській трасі, поблизу села Віта-Поштова під Києвом, відбулося серйозне ДТП. П'яного чоловіка, який спеціально вибігав на проїжджу частину, збила машина. Про це повідомляється в телеграм-каналі dtp.kiev.ua.

У Мережі було опубліковано відео, на якому відображено момент ДТП. На кадрах можна помітити, що спочатку на узбіччі дорозі між двома чоловік стався конфлікт, який ледь не переріс у бійку. Один з них попрямував переходити дорогу, а другий - в протилежну сторону.

Вийшовши на проїжджу частину чоловік став буквально ходити між проїжджими машинами. Багато встигли вчасно загальмувати, але одна з легковиків все ж збила пішохода, коли той вийшов через що зупинився перед ним авто.

Варто відзначити, що ні водій, який збив чоловіка, жоден інший водій-очевидець події, не зупинився і не вийшов, щоб надати допомогу потерпілому. На вигляді видно, що всі авто байдуже проїжджають повз.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Київській області сталася автокатастрофа, в результаті якої загинула однорічна дитина. Детальніше про подію читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Білій Церкві на пішохідному переході збили дівчину. Водій легковика прокоментував ДТП і заявив, що постраждала вийшла з-за автобуса і він не встиг загальмувати, оскільки не очікував, що на дорозі з'являться пішоходи в той момент. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися