У Київській області сталася автокатастрофа: загинула дитина (ФОТО)

Загиблий був 2020 року народження

На перехресті доріг села Мирівка і села Горохове сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

За словами джерела, ввечері 9 серпня в поліцію надійшло повідомлення про автокатастрофу в Обухівському районі. За попередньою інформацією, автомобіль Nissan Maxima не поступився дорогою Skoda Octavia, що призвело до зіткнення. Відомо, що в "Ніссані" знаходилося, крім водія, троє пасажирів. Двоє з них - діти.

picture

На місце події прибули співробітники поліції та бригада швидкої допомоги. Постраждалих госпіталізували. В той самий час надійшла інформація про те, що однорічна дитина, яка знаходилася в машині, загинула від отриманих травм.

picture

На цей момент обставини події встановлюються. Про стан осіб, які перебували в Skoda Octaviа, поки також нічого не повідомляється.

Поліціянти опублікували фото з місця трагедії.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Борисполі іномарка влетіла в бетонну огорожу. В результаті ДТП водій іномарки загинув на місці події. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що з'явилися подробиці та фото з місця автокатастрофи, яка сталася під Києвом. У результаті ДТП загинула сімейна пара. Детальніше про подію читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися