Під Києвом Lanos зіткнувся з КамАЗом: є постраждалі (ФОТО)

Постраждалих госпіталізували

На 32-км автодороги Київ - Чоп сталося зіткнення легкового автомобіля Daewoo Lanos з вантажівкою КамАЗ, який перевозив дрова. Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції Київської області в Facebook.

За інформацією джерела, ДТП сталося 9 серпня. За попередньою інформацією, водії легковика порушив правила дорожнього руху і не дотримав безпечної дистанції, а також безпечну швидкість руху, що призвело в результаті до зіткнення з вантажівкою.

picture

У результаті події постраждали три людини, які знаходилися в Daewoo Lanos. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження.

На місце аварії були викликані поліціянти та бригада швидкої допомоги. Постраждалих із травмами різної тяжкості госпіталізували. На цей момент встановлюються обставини події.

Патрульна поліція звертається до громадян з проханням дотримуватися правил дорожнього руху, щоб уникнути подібних ситуацій на дорозі в майбутньому.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що з'явилися подробиці страшної автокатастрофи під Києвом, в результаті якої загинула однорічна дитина. Рятувальники опублікували фотографії з місця події. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що під Києвом п'яного чоловіка на дорозі зніс автомобіль. Момент ДТП потрапив на відео і був опублікований у мережі. Примітно, що абсолютно всі очевидці проїжджали повз на своїх авто і ніхто не вийшов допомогти потерпілому. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися