Смертельна ДТП під Києвом: з'явилися нові подробиці (ФОТО)

Рятувальники розповіли деталі автокатастрофи

В Обухівському районі на автодорозі Кагарлик - Мировка поблизу с. Мирівка сталася страшна автокатастрофа, яка забрала життя однорічної дитини. У пресслужбі ДСНС Київської області розповіли подробиці події.

За словами джерела, після зіткнення "Шкоди" і "Ніссана", у першій сталося задимлення моторного відсіку. Другий автомобіль був настільки стислий і пошкоджений, що водій не зміг самостійно покинути транспортний засіб. Прибулі на місце рятувальники вирізали його з машини.

picture

Також стало відомо про те, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждало шестеро осіб і загинула однорічна дитина.

Причина аварії на цей момент встановлюється. На місці аварії працювала одна одиниця спецтехніки та чотири людини з особового складу.

Пресслужба ДСНС Київської області також опублікувала нові фото з місця трагедії.

picture

Нагадуємо, що ввечері 9 серпня в поліцію надійшло повідомлення про серйозну аварію під Києвом. Сутичка сталася між двома легковими авто - Skoda Octavia і Nissan Maxima. В останньому перебувала сім'я з чотирьох осіб. Двоє з них - діти. В результаті події однорічна дитина загинула на місці аварії.

picture

Також раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що під Києвом п'яного чоловіка на дорозі зніс автомобіль. Примітно, що потерпілому ніхто не збирався надавати допомогу. Водії байдуже проїжджали повз. Відео з моменту події потрапило в Мережу. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися