В Києві іде сніг, увесь правий берег стоїть у заторах

Через негоду, зокрема, у районі станції метро "Деміївська" трапилась ДТП за участю одразу п'яти автівок

У ніч проти 23 січня у Києві іде сніг. Комунальникам довелося посеред ночі вигнати на вулиці 163 одиниці снігоочисної техніки. Втім снігопад був не тривалим, тим не менш правий берег Києва погрузнув у заторах.

Через негоду, зокрема, у районі станції метро "Деміївська" трапилась ДТП за участю одразу п'яти автівок. Внаслідок автопригоди постраждав чоловік, а Голосіївський проспект з самого ранку зупинився через затор. У мережі опублікували кадри величезної тягнучки, яка утворилася внаслідок ДТП.

Так само через негоду та дорожньо-транспортні пригоди виникли проблеми і з рухом електротранспорту. Поки пів міста стоїть у корках, нікуди діватися і габаритному транспорту. Здебільшого затори поширилися правим берегом Києва. Найгірша ситуація на бульварі Дружби народів, а також на проспекті Перемоги та усій центральній частині столиці загалом.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, скільки людей живуть у Києві. Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що згідно з даними електронного перепису, населення Києва становить 3,7 млн ​​осіб. Такі дані отримані станом на 1 грудня 2019 року.

Джерело: https://comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися