У Київській області на дереві висів кіт на повідку: на допомогу викликали рятувальників (ФОТО, ВІДЕО)

Тварина висіла на висоті чотирьох метрів

У службу порятунку Білоцерківського району Київської області надійшов виклик з проханням про допомогу тварині, яке висить на дереві. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Київській області.

За інформацією джерела, після надходження на лінію "101" виклику, на місце події виїхали рятувальники. Після прибуття співробітники ДСНС побачили важить на повідку на гілці великого дерева кота.

picture

Як виявилося, господиня вигулювала кота на повідку, як раптом він заліз на дерево, зачепився за гілку і повис на висоті приблизно чотирьох метрів. Зняти вихованця самостійно жінка не змогла. Тому звернулася до рятувальників.

За допомогою висувної драбини працівники ДСНС піднялися на дерево і дістали тварину. За словами рятувальників, життя кота нічого не загрожує. Після порятунку його повернули господині.

Пресслужба ДСНС опублікувала фото і відео з місця події.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в ветклініці під Києвом стався незвичайний випадок. Господар привів свою собаку, яка нещодавно народила цуценят, на стрижку, але замість цього ветеринари зробили їй стерилізацію. Детальніше про інцидент читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області відкрився центр реабілітації ведмедів. Раніше Марина Шквиря і Єгор Яковлєв, є вченими з Києва, забрали з декількох розважальних закладів тваринам, які явно потребували допомоги. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися