Під Києвом відкриється центр реабілітації ведмедів

Всім бажаючим покажуть життя врятованих ведмедів

Вже завтра, 6 серпня, на околиці селища Чубинське, що під Києвом, для відвідувачів відкриє двері реабілітаційний центр для ведмедів "Біла скеля".

Раніше вчені з Києва Марина Шквиря і Єгор Яковлєв забрали з декількох розважальних закладів тварин, які явно потребували допомоги. Вони буквально створили для них новий будинок, де дали їм все необхідне, включаючи кваліфіковану допомогу.

Повідомляється, що зараз реабілітаційний центр "Біла скеля" повністю готовий і може бути відкритий для відвідувачів. Головною метою відвідування центру людьми творці ставлять не розваги, а просвіту. Керівники відзначають, що гостям центру буде заборонено годувати ведмедів.

Деякі ведмеді будуть розміщені спеціально далеко від місць, де проходять відвідувачі. У центрі кажуть, що одна з ведмедиць досі дуже боїться людей, після того, як її врятували з Покровського звіринця. Тому близько до неї не будуть підпускати відвідувачів, щоб у тварини не було стресу.

Власники "Білої скелі" розповідатимуть гостям історії цих нещасних тварин, яких їм великими труднощами вдалося врятувати з цього пекла. Крім того, всім, хто прийшов зможуть перевірити ці розваги на території центру є у тварин, а також різні цікаві факти про них.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київському зоопарку показали своїх тигрів. Також в установі розповіли про характер і звички цих тварин. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що Київський зоопарк випустив на волю рідкісних хом'яків. Десятки гризунів будуть шукати новий будинок на схилах Дністра в Чернівецькій області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися