Фотограф з Київської області знімав дитяче порно: яке йому загрожує покарання (ФОТО)

Жертвами збоченця стала 41 дитина

Уродженець міста Українка, що в Київській області, виготовляв фото і відеоматеріали порнографічного характеру за участю неповнолітніх. Отримані матеріали чоловік продавав за кордон. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

Було встановлено, що затриманий знімав дитячу порнографію протягом чотирьох років, з 2013 по 2017 рік. Кількість його жертв, яких він використовував як "акторів" своїх фільмів, дорівнює 41. Кожен з них є неповнолітнім.

picture

Як виявилося, для того, щоб діти відчували себе не так сковано, горе-фотограф поїв їх алкоголем, а після цього змушував брати участь в створенні матеріалів порнографічного характеру.

У будинку у затриманого проводилися обшуки, в ході яких були виявлені матеріали, що підтверджують той факт, що 48-річний уродженець міста Українка знімав і поширював дитячу порнографію.

picture

Злочинцеві було повідомлено про підозру за ч. 4 і ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), ч. 3 ст.-149 (торгівля людьми), ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

На цей момент відомо, що досудове розслідування у цій справі завершено. Обвинувальний висновок у відношенні чоловіка направлено в суд. За скоєний злочин зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що Києвом випадково спіймали чоловіка, який знаходиться в розшуку. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області чоловік хотів помститися сусідові та випадково завдав йому збитків на 500 тисяч гривень. Подробиці читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися