У Києві водій тролейбусу під наркотиками перевозив пасажирів

Подробиці розповіли у Патрульній поліції столиці

У Києві інспектори відділу безпеки дорожнього руху виявили у водія тролейбусу ознаки наркотичного сп'яніння, що підтвердила відповідна експертиза. Про це повідомили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, водія тролейбусу зупинили у Києві на проспекті Свободи. У чоловіка, який перевозив громадським транспортом пасажирів, виявили явні ознаки наркотичного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд у лікаря-нарколога, зазначають у Патрульній поліції столиці.

Результати лабораторних досліджень підтвердили, що водій тролейбусу перебував у стані наркотичного сп'яніння. На чоловіка через керування транспортним засобом у стані сп'яніння склали адміністративний протокол. Окрім того, патрульні навідалися до керівника депо. Він нього правоохоронці вимагають посилити контроль за водіями, а на посадовця підприємства, який відповідає за експлуатацію громадського транспорту, склали адміністративну постанову за допуск до керування водіїв, які перебувають у стані сп'яніння.

Нагадаємо, у Києві у водія, який намагався втекти з місця ДТП, згорів автомобіль. Вночі патрульні отримали виклик про ДТП без потерпілих. На шляху до місця аварії правоохоронці натрапили на автомобіль Volkswagen, який палав на проспекті Перемоги. Як з’ясувалося, саме ця автівка потрапила у ДТП, а її водій намагався втекти з місця аварії. За словами очевидців автопригоди, після ДТП в автомобілі Volkswagen, який поїхав з місця аварії, був пошкоджений радіатор. Невдовзі іномарка загорілася. Пасажиру вдалося втекти, а водія затримали небайдужі громадяни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві біля станції метро "Святошин" вщент згорів легковий автомобіль. Пожежа сталася у Святошинському районі столиці на проспекті Палладіна, 15. На узбіччі проїжджої частини дороги горів припаркований автомобіль Opel. До приїзду пожежників вогонь намагалися загасити небайдужі свідки НП та власник автівки. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися