У Київській області сталася страшна автокатастрофа: є загиблі (ФОТО)

Обидва автомобілі злетіли з дороги

Неподалік від села Рожівка, що у Броварському районі Київської області, сталася дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя людини. Про це повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua в соціальній мережі Facebook.

За словами джерела, на автодорозі сталося зіткнення Geely і Touareg. В результаті аварії одна з машин буквально вилетіла з дороги. На опублікованих у Facebook фото видно, що обидва транспортні засоби отримали серйозні механічні пошкодження.

picture

На місце події викликали поліцію, співробітників ДСНС і бригаду швидкої допомоги. Зазначається, що медики намагалися реанімувати жінку, яка отримала важкі травми в результаті аварії. Однак врятувати її так і не вдалося. На жаль, у кареті швидкої допомоги потерпіла померла.

На цей момент поки не відомо, скільки ще людей постраждали в страшній автокатастрофі. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в смт Гребінки на Київщині сталася страшна автокатастрофа. В результаті аварії бездиханне тіло водія одного з транспортних засобів затиснуло в автомобілі. На місці події працювали співробітники ДСНС і буквально вирізали з машини труп загиблого. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області легковик збив дитину на велосипеді. За попередньою інформацією, винуватцем ДТП є потерпілий 10-річний хлопчик. Детальніше про подію читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися