У Київській області легковик збив дитину на велосипеді: потерпілий госпіталізований (ФОТО)

За попередньою інформацією, в ДТП винна дитина, що їхала на велосипеді

В смт Чабани, що у Фастівському районі Київської області, сталося ДТП, в результаті якого постраждав 10-річний хлопчик. Про це інформує пресслужба Фастівського районного управління поліції на своїй сторінці в Facebook.

За даними джерела, на перетині вулиць Яблуневої та Машинобудівників легковий автомобіль "ВАЗ", за кермом якого був 27-річний хлопець, збив хлопчика, що їхав на велосипеді.

picture

На місце аварії були викликані поліціянти та бригада швидкої допомоги. Прибулі на місце події медики госпіталізували дитину з травмами різної тяжкості.

Правоохоронці встановили, що дорожньо-транспортна пригода сталася в результаті того, що 10-річний хлопчик виїхав з прилеглої території, не переконавшись у безпечності руху.

picture

Зараз поліцейські встановлюють всі обставини події. Відомо, що за цим фактом було відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк від шести місяців або ж обмеження волі на строк до трьох років.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що під Києвом Lanos зіткнувся з КамАЗом. В результаті аварії постраждали три людини. На цей момент вони знаходяться в лікарні з травмами різної тяжкості. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області п'яного чоловіка на дорозі зніс автомобіль. Примітно, що ніхто з водіїв, які проїжджали повз, не зупинився, щоб допомогти потерпілому. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися