У Київській області сім'я активіста виявила під своїми дверима моторошний "подарунок" від невідомих (ВІДЕО)

Громадський діяч прокоментував ситуацію

У Вишгороді, що на Київщині, сім'ї активіста Владислава Дулапчія невідомі залишили біля вхідних дверей похоронний вінок. "Подарунок" був обмотаний стрічкою, на якій написано "Життя-пісок". Про це на своїй сторінці в Facebook розповів Дулапчій.

Активіст записав відео, в якому повідомив, що пов'язує те, що трапилося, з тим, що недавно в місцевій газеті вийшла стаття про незаконну діяльність компаній, які добувають пісок у Вишгородському районі. Дулапчій разом зі своїми колегами неодноразово проводив фото- і відеофіксацію порушень.

Варто зазначити, що Владислав Дулапчій є головою громадської ради при Вишгородській РДА, а також головою ГО "Рідне місто Вишгород", що займається антикорупційною діяльністю.

Після того, що сталося, громадський діяч викликав поліцію. Після прибуття правоохоронці заявили, що чоловікові доведеться чекати слідчо-оперативну групу. Однак прочекавши дві години, так ніхто і не приїхав.

"Напевно, це не дуже важлива подія в Вишгородському районі, коли людям під двері ставлять вінки", - зазначив активіст.

Чоловік зазначив, що і далі буде займатися своєю справою і фіксувати правопорушення. Дулапчій попередив тих, хто залишив йому "подарунок" під дверима, і заявив, що не боїться ніякого тиску на нього.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Києві між активістами та поліцією сталися сутички. Детальніше про цю подію читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві поліція затримала активістів, які хотіли перешкодити конкурсу перевізників. Подробиці інциденту - в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися