У Києві горіла багатоповерхівка та сауна (ФОТО)

Пожежі сталися у двох районах столиці

У Дніпровському та Голосіївському районах Києва сталися пожежі у багатоповерхівці та сауні. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, обидві пожежі у Києві сталися ввечері 12 серпня. У Дніпровському районі столиці на вулиці Азербайджанська, 8-Б у 16-поверховому житловому будинку загорівся смітник. Пожежа виникла на першому поверсі багатоповерхівки. Горіло сміття на площі 25 квадратних метри. Вогонь вдалося загасити за пів годин. Внаслідок пожежі пошкоджені двері, закопчені стіни та стеля сміттєзбірника. Постраждалих немає.

 

Ще одну пожежу столичні рятувальники ліквідували в сауні у Голосіївському районі Києва. Приватний одноповерховий заклад, який горів, розташований на вулиці Острівна. В парильному приміщенні прогоріла труба печі, а вогоь розповсюдився на дах будівлі. На момент прибуття пожежників у приміщенні лазні нікого не було. Майже за годину вогонь вдалося загасити. Внаслідок пожежі у сауні частково пошкоджена дерев’яна та пластикова вагонка та перекриття дерев’яного даху. Окрім того, було розібрано 5 квадратних метрів дерев’яних конструкцій, закопчені стіни та стеля сауни. Постраждалих немає.

Наприкінці липня у Голосіївському районі Києва після пожежі на складі на Пирогівському шляху згоріло ще одне складське приміщення на вулиці Деревообробній, 5. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 500 квадратних метрів. На складі розміром 20 на 25 метрів частково впав дах. Раніше в результаті пожежі повністю вигорів продуктовий склад на Пирогівському шляху, 154. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 1200 квадратних метрів.

Нагадаємо, у Києві у водія, який намагався втекти з місця ДТП, згорів автомобільРаніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві біля станції метро "Святошин" вщент згорів легковий автомобіль. Пожежа сталася на проспекті Палладіна, 15. 

Читайте также