У Київській області циганки увірвалися в чужий будинок, вкусили господиню і поцупили гроші (ФОТО)

У момент, коли господиня будинку намагалася відібрати у циганок гроші, одна з них вкусила її

У селі Трушки Білоцерківського району Київської області стався кричущий інцидент. Циганки поцупили гроші в будинку у місцевої жительки, а потім вкусили її за руку. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

Так, за інформацією джерела, у двір приватного будинку 84-річної місцевої жительки та її 51-річної доньки пробралися три циганки. Поки дві з них відволікали їх, третя увірвалася в будинок і поцупила 40 тисяч гривень. В цей же момент в будинок зайшла одна з господинь і помітила в руках у незваної гості гроші.

У момент, коли жінка спробувала відібрати вкрадене у циганки, та вкусила її за руку і кинулася бігти. Наздогнати злодійок у матері та дочки не вийшло. Відразу після цього потерпілі звернулися в поліцію і розповіли про ситуацію, що склалася.

Працівники кримінальної поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили машину, особистості та місцеперебування злочинниць. Як виявилося, злодійки ховалися з вкраденими грошима в одному з готелів, що розташована під Вінницею. Там їх і затримала поліція.

picture

За словами правоохоронців, зловмисницею, яка увірвалася в будинок і скоїла крадіжку, виявилася 55-річна уродженка міста Запоріжжя. На цей момент її перевіряють на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області побили жінку і порізали їй ножем обличчя. Як виявилося, постраждала знала свого кривдника і напередодні у них стався конфлікт. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області потенційний вбивця пропонував хабар поліціянтам. Чоловік хотів таким чином уникнути покарання за порушення ПДР. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися