У Київській області побили жінку і порізали їй ножем обличчя (ФОТО)

Нападнику загрожує термін до двох років

У Вишгороді, що на Київщині, чоловік побив свою 34-річну знайому, порізав їй ножем обличчя і руки, а потім зник з місця злочину. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

За інформацією правоохоронців, на лінію "102" звернулася місцева жителька і повідомила, що її знайомий завдав їй серйозні каліцтва. На місце пригоди невдовзі прибули співробітники поліції та встановили, що між потерпілою та нападникам стався конфлікт в ході спільного розпиття спиртних напоїв.

Зі слів потерпілої, словесний конфлікт переріс в бійку. Знайомий почав бити її по різним частинам тіла кулаками, а потім схопився на ніж. Злочинець завдав своїй жертві порізи на обличчі та руках. В той самий час він погрожував жінці вбивством. Тільки після того, як потерпіла стала благати його не робити цього, чоловік зник у місця події в невідомому напрямку.

Незабаром зловмисник був спійманий. Ним виявився 35-річний місцевий житель. Після того, що сталося він відправився до себе додому, де його і знайшли правоохоронці. Як виявилося, раніше цей чоловік уже мав проблеми з законом і в той момент він ще перебував на випробувальному терміні.

Злочинцеві було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів. За скоєне йому загрожує арешт на строк до шести місяців або ж обмеження волі до двох років.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області пенсіонерці порізали обличчя ножем. Злочинець ввечері пробрався в будинок до літньої жінки та напав на неї.

Також видання інформувало про те, що в Київській області відпочивальники на озері врятували життя стікав кров'ю чоловікові. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Теразини

10 серпня 2021, 13:29

Якщо порізане обличчя, то може бути до 8 років та і повинно бути. Максимальний термін і на перевиховання в шахти

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися