У Києві поліція розслідує смертельне ДТП

У Києві на Броварському проспекті у результаті ДТП загинула людина

У Києві на Броварському проспекті зіткнулись два автомобіля, в результаті чого один пасажир загинув на місці, двох водіїв та пасажира госпіталізовано, поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-службу поліції.

Повідомляється, що правоохоронці попередньо встановили, що 35-річний водій автомобілю "Рено", рухаючись в напрямку міста Бровари, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "Кіа". У результаті 70-річна пасажирка загинула на місці, іншого пасажира та обох водіїв з травмами різного ступеня доставлено до медичного закладу.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини та механізм смертельної автопригоди

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", смертельне ДТП у Києві. Повідомляється, що аварія сталася на бульварі Перова, легковий автомобіль в'їхав у зупинку громадського транспорту. Внаслідок отриманих травм водій помер на місці.  Його труп рятувальники вирізали з понівеченого металу. Пасажир автомобіля і чоловік, який знаходився на зупинці, отримали травми і були госпіталізовані. На даний момент поліція встановлює всі деталі ДТП.


Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися