У Києві розслідують побиття журналіста біля Офісу президента (ВІДЕО)

Під час мітингу кілька молодиків побили працівника ЗМІ

У Києві під час мітингу біля Офісу президента Володимира Зеленського сталися не тільки сутички представників "Національного корпусу" з правоохоронцями, а й побили журналіста. Про це повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

На вулиці Банковій група чоловіків перешкоджала професійній діяльності одного із представників ЗМІ. Відео побиття журналіста виклали у соцмережах. Постраждалий написав заяву до поліції. Столичні правоохоронці за фактом побиття журналіста відкрила кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до інциденту, та опитують свідків події. Фігурантам кримінальної справи загрожує до п’яти років.

Відомо, що постраждалий журналіст працює у виданні "Букви". За даними ЗМІ, лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький пообіцяв докласти зусиль щодо встановлення осіб нападників. Згодом у "Нацкорпусі" заявили, що особи нападників на журналіста видання "Букви" Олександра Кужельного встановили. В заяві йдеться про те, що молодики вже "понесли покарання та перепросили" у побитого працівника ЗМІ. Окрім того, у "Нацкорпусі" анонсували нові акції протесту біля Офісу президента.

Нагадаємо, під час мітингу під Офісом президента, який відбувся напередодні, представники "Нацкорпусу" відмовилися проходити перевірку у правоохоронців. Після цього під адміністративною будівлею сталися сутички. В поліцейських полетіли димові шашки, бруківка, палиці та шини. Під час атаки кордонів правоохоронців від розпилення газу постраждали семеро поліцейських, поранення руки отримав один нацгвардієць. Поліція досі вирішує, як кваліфікувати ці події.


Після сутичок в урядовому кварталі учасники мітингу рушили до житлового будинку, де раніше мешкав Зеленський, та закидали територію димовими шашками та файєрами. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталья

15 серпня 2021, 13:08

Причины выступления Нацкрпуса настолько надуманы(Зеленский все возможное делает против "формулы Штайнмайера и не сдает интересы Украины),что невольно думается про торг: то ли Нацкорпус желает, чтобы в Харькове его людей отпустили без суда, то ли хотят себя подороже продать после Авакова Зеленскому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися