Ґвалтували і обкрадали: в Київській області затримали банду злочинців (ФОТО)

Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років

У столиці затримали групу людей, яка обкрадала городян, попередньо доводячи їх до безпорадного стану. Про це повідомляється у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Так, за словами джерела, дані особи на особистому автомобілі пересувалися поруч з нічними клубами й там шукали своїх потенційних жертв. Знаходячи потрібних їм людей, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, зловмисники знайомилися з ними. Потім вони пропонували потерпілим випити ще спиртних напоїв і непомітно підмішували в келихи сильнодійні лікарські препарати.

picture

Після того як жертви випивали напій, незабаром вони непритомніли. У цей момент, користуючись безпорадним становищем людей, злочинці обкрадали їх, забираючи гроші, мобільні телефони, всі цінні речі та так далі. Правоохоронці також з'ясували, що одного з потерпілих зловмисники зґвалтували.

У деяких випадках зловмисники прямували додому до потерпілих і забирали звідти всі гроші та цінні речі. Загалом банді злочинців вдалося награбувати 267 тисяч грн, 30 тисяч доларів США, 1605 євро.

picture

Було також встановлено, що до складу злочинної групи входили громадяни Республіки Азербайджан, 24 і 25 років. Зараз обом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою. Слідство триває. За скоєний злочин їм загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до 15 років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Києві група з п'яти осіб організувала бізнес із продажу немовлят за кордон. У цьому бізнесі брав також участь столичний лікар. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області 16-річну дівчинку викрали з власного будинку і зґвалтували у лісі. Детальніше про подію читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися