Вивіз до лісу через борг: в Київській області викрали і згвалтували підлітка

У поліцію про те, що трапилося, заявила мати дівчинки

16-річна дівчинка з Київської області стала жертвою викрадення і сексуального насильства з боку дорослого чоловіка, з яким вона була знайома. Про це пише видання "Новини Live".

За інформацією джерела, у той день до будинку дівчинки, де вона проживає з мамою і бабусею, приїхали на джипі двоє чоловіків кавказької національності. Вони почали скандалити та загрожувати, а потім і зовсім насильно забрали підлітка та увезли. Бабуся викраденої викликала поліцію.

Пізніше постраждала розповість, що після того, як її викрали прямо з дому, вони попрямували кудись в невідомому напрямку. Другого чоловіка по дорозі висадили з авто.

Потім її викрадач заїхав ще за трьома дітьми, віком приблизно 10 років і купив у магазині пляшку горілки. Далі авто попрямувало на місцевий ставок. Туди ж приїхав і той чоловік, якого по дорозі висадили з машини. Як повідомляє постраждала, викрадачі налили горілку дітям і пили разом з ними.

Через деякий час двоє чоловіків сказали дітям і своїй 16-річній жертві сідати в машину. 10-річних хлопчиків завезли додому, а потім водій звернув у ліс. Опинившись у безлюдному місці, чоловік зґвалтував підлітка.

Повернувшись додому, дівчинку вже чекала поліція, співробітники якої займалися її пошуками. Тоді підліток і розповіла про те, що з нею сталося.

Виявилося, що свого кривдника потерпіла знала і вважала його доброю і нормальною людиною. За її словами, кілька місяців тому вона разом з друзями купувала їжу в парку. Однак на щось грошей дівчинці не вистачило. Тоді до компанії підійшов чоловік і почувши розмови дітей, дав дівчинці замість 50 гривень, яких їй як раз таки не вистачало, 500 грн. Незнайомець зазначив, що повертати гроші йому не потрібно.

У день, коли чоловік приїхав разом з другом до будинку своєї жертви, він вимагав від дівчинки, щоб та повернула борг. Це і стало причиною скандалу тоді. Не отримавши свої гроші, він викрав дитину. Однак мати постраждалої впевнена, що гроші - це лише привід. Насправді багато з тих, хто його знають, не раз помічали його "любов" до дітей.

Потерпіла разом з матір'ю написали заяву в поліцію. Що стосується психологічного стану дівчинки, то зараз він вкрай важкий. Підліток весь час боїться, що її кривдник знову приїде і викраде її прямо з дому.

Нагадаємо, раніше видання інформувало читачів про те, що фотограф з Київської області знімав дитяче порно. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що пенсіонерка з Київської області пережила справжнє пекло у своєму будинку. Подробиці страшної події в нашому матеріалі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Білоцерківське районне управління поліції

16 серпня 2021, 13:15

Відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та проводиться об'єктивне розслідування. На даний момент всі учасники встановлені та надають показання з приводу своїх версій та обставин події. Об'єктивно встановлено, що до неповнолітньої фізичний примус не застосовувався, натомість остання добровільно проводила час в компанії дорослих чоловіків, які вживали спиртні напої. Під час розслідування призначено відповідні судові експертизи, а також вживаються заходи спрямовані на встановлення причин та умов, які сприяли обставинам зазначеної події та її наслідкам. Про результати розслідування громадськість буде повідомлено в найкоротший строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися