Схопив за волосся і душив: пенсіонерка з Київської області пережила справжнє пекло в своєму будинку (ВІДЕО)

Жінка розповіла про напад на неї, що сталося в її будинку

У Київській області на пенсіонерку напав невідомий чоловік, чиє обличчя було закрите за Балаклавою. Про це повідомляється телеканал ICTV у своєму сюжеті.

За словами джерела, до 74-річній жінці пробрався в будинок невідомий чоловік і ховався в коморі, поки та не повернеться додому. До вечора, коли жінка вже лягала спати, вона помітила, що за шторою в її кімнаті хтось є. Далі до неї вийшов чоловік, в руках якого був ніж.

Грабіжник відразу ж накинувся на стареньку, поставив на коліна і почав душити подушкою. Після цього невідомий обмотав її обличчя невеличкий. Зрозумівши, що жертва перестала чинити опір, злочинець почав вимагати, щоб та сказала, де лежать гроші, банківські картки та її мобільний телефон.

Отримавши гаманець жінки, злодій став розглядати, скільки там грошей. На той момент в гаманці постраждалої було 140 гривень. Цього зловмисникові здалося мало і він став шукати в будинку інші цінності. Не гаючи часу, поки нападник відійшов, жінка взяла скляну банку і кинула у двері. Гучний звук сполохав грабіжника і він тут же кинувся бігти з дому.

Як тільки злочинець вибіг з дому, налякана пенсіонерка закрила двері за гачок. Після цього потерпіла викликала поліцію. До приїзду правоохоронців нападник встиг сховатися, проте потерпіла впізнала його. За словами жінки, на неї напав її 32-річний сусід.

Вже на наступний ранок зловмисник був затриманий співробітниками поліції в той час, як він прямував на зупинку з дорожньою сумкою. У ній правоохоронці виявили банківські карти, телефони та гроші, які той встиг вкрасти у сусідки.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області дівчина кидалася на людей і плювала їм в обличчя. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт інформував про те, що в Київській області чоловік попав у полон до власної квартири. Сусіди разом з поліціянтам буквально врятували йому життя.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися