У Київській області чоловік виявився бранцем власної квартири (ФОТО)

На щастя, сусіди вчасно зрозуміли, що з пенсіонером щось сталося

У місті Вишгород, що на Київщині, чоловік похилого віку не міг вибратися з квартири, щоб покликати на допомогу після того, як йому стало погано. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

За інформацією правоохоронців, на лінію "102" звернулися мешканці цього ж будинку і повідомили, що їхній сусід вже кілька днів не виходив з квартири, а через його вхідних дверей доносяться ледве чутні стогони.

Працівники групи реагування виїхали за вказаною адресою і підійшовши до дверей пенсіонера дійсно почули стогін чоловіка. Зрозумівши, що він не зможе відкрити двері зі внутрішньої сторони, правоохоронці вирішили діяти інакше. Один зі співробітників перебрався з сусіднього балкона на засклений балкон пенсіонера і потрапив таким чином у квартиру.

Опинившись всередині поліціянт побачив, що літній чоловік лежить на підлозі та лише видає звуки. Після надання допомоги потерпілому він розповів, що кілька днів тому йому різко стало погано через те, що в крові підвищився рівень цукру, і він впав на підлогу. Також пенсіонер зазначив, що має проблеми з ногою. Піднятися самостійно він не зміг, а кликати голосно на допомогу просто не було сил.

На щастя, сусіди почули стогін, що доносяться з квартири пенсіонера і викликали на допомогу правоохоронців. Слідом за ними приїхали медики, які надали постраждалому кваліфіковану допомогу.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Білій Церкві поліціянти врятували життя чоловікові, який мав намір накласти на себе руки, зістрибнувши з балкона своєї квартири. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Київській області працівники Муніципальної варти відрадили дівчину, яка хотіла вчинити суїцид, зістрибувати з моста. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися