У Києві фотограф знімав порно з дитиною: суд виніс покарання (ФОТО)

Крім основного покарання, фотограф на кілька років позбавлений права займатися виховною, педагогічною та викладацької діяльністю

Суд виніс вирок столичному фотографу, який використовував дев'ятирічну дівчинку для створення порно-контенту. Про це повідомляється на сторінці Київської місцевої прокуратури в Facebook.

Нагадуємо, що 38-річний киянин, який працює фотографом, здійснював розпусні дії відносно неповнолітньої дівчинки, а також робив порнографічні фотографії з її участю. У будинку злочинця були виявлені фото та відео дитячої порнографії.

В ході досудового розслідування, затриманий повністю визнав свою провину і дав свою згоду на розгляд обвинувального акта у спрощеному порядку.

З огляду на всі обставини, суд засудив фотографа до тюремного ув'язнення на термін дев'яти з половиною років. Разом з тим три роки йому не можна буде займатися виховною, педагогічною та викладацькою діяльністю.

У прокуратурі також зазначили, що засудженого внесуть до Єдиного реєстру осіб, які відбували покарання за злочини, що пов'язані зі статевою недоторканістю неповнолітнього.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області затримали банду злочинців, яка підсипала людям в алкоголь сильнодійні препарати, потім грабувала і ґвалтувала. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області з власного будинку викрали 16-річну дівчинку. Чоловік вивіз її на своїй машині до лісу і зґвалтував. При цьому злочинець вимагав гроші від своєї жертви. Детальніше про цю подію читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися