Киянку зґвалтували у власній квартирі: незнайомець пробрався вночі через вікно

Після скоєння злочину насильник втік із квартири потерпілої

Мешканка Голосіївського району в місті Київ повідомила в поліцію про те, що була зґвалтована у своїй квартирі незнайомим чоловіком, який проник до житла через вікно.

За інформацією джерела, 43-річна жінка залишила відкритим вікно перед тим, як лягти спати, оскільки в ту ніч було дуже жарко. Приблизно о третій годині ночі господиня будинку прокинулася від того, що на неї напав невідомий чоловік.

Постраждала розповіла, що спочатку злочинець став її бити, щоб вона перестала чинити опір, а потім зґвалтував. Після цього він швидко зник з місця події. Потерпіла дісталася до телефону і викликала поліцію.

На місце подій виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що страшний інцидент трапився в будинку по вулиці Деміївській. Жінка проживає в багатоповерховому будинку на першому поверсі. Тому насильник зміг легко пробратися до неї у квартиру.

Співробітники поліції зняли відбитки пальців і забрали речі постраждалої для проведення експертизи. На цей момент зловмисник перебуває в розшуку. За скоєний злочин йому загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до п'яти років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області дівчинку-підлітка викрали з її власного будинку, вивезли в ліс і зґвалтували. Чоловік вимагав від дівчинки повернути гроші, які він дав їй безоплатно кілька місяців тому. Подробиці моторошної події читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що суд виніс покарання столичному фотографу, який за допомогою дев'ятирічної дівчинки створював порнографічні фотографії. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися