У Київській області потенційний вбивця хотів дати хабар поліцейським (ФОТО)

Хлопець поклав кошти у службовий автомобіль

Житель міста Біла Церква вирішив позбавити себе від покарання за їзду на автомобілі без водійських прав, запропонувавши хабар поліціянтам. Однак за це йому тепер загрожує окреме покарання. Про це повідомляє на сторінці Патрульній поліції Білій Церкві в Facebook.

За інформацією джерела, вночі патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль ВАЗ, за кермом якого був 24-річний хлопець. В ході спілкування з городянином з'ясувалося, що він водить транспортний засіб не маючи водійських прав.

Співробітники поліції сповістили хлопця про те, що на нього буде складено протокол. Однак, спробувавши уникнути покарання за правопорушення, водій вирішив запропонувати правоохоронцям хабар у вигляді грошових коштів. Далі він був попереджений правоохоронцями про відповідальність за свої дії. Попри це водій продовжував наполягати на тому, щоб поліціянти взяли гроші.

Через деякий час 24-річний хлопець взяв гроші та поклав їх на службовий автомобіль. Після цього правоохоронці викликали на місце події слідчих.

Тепер порушник буде відповідати перед законом не тільки за порушення ПДР і водіння без посвідчення водія, а ще й за спробу дати хабар правоохоронцям.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області чоловік намагався відкупитися від поліціянтів, які зупинили його авто за порушення ДПП. Водій дістав з кишені гроші та простягнув співробітникам поліції, при цьому поцікавившись у них, чи вистачить їм цієї суми. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що Обухові після дзвінка місцевих жителів поліція провела обшук у будинку їх сусіда. Подробиці події читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися