У Київській області чоловік розпивав алкоголь з сусідом і ледь не загинув: що сталося (ФОТО)

Злочинець знаходиться під цілодобовим домашнім арештом

У місті Ірпінь, що в Київській області, на чоловіка накинувся його сусід з ножем. Про це повідомляється на сторінці Бучанської районного управління поліції ГУНП в Київській області в Facebook.

Так, за інформацією джерела, 49-річний чоловік і сусід, який старший за нього на п'ять років, разом розпивали спиртні напої вдома в одного з них. В один момент між сусідами виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку.

Повідомляється, що 49-річний чоловік взяв зі столу ніж і три рази встромив його в живіт свого знайомого. Про те, хто викликав на місце події швидку і поліцію, залишається невідомим. Про стан потерпілого також поки немає інформації.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів і затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зловмиснику було повідомлено про підозру. За скоєний злочин йому загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від п'яти до восьми років.

Відомо, що судом було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на цілодобовій основі.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в одному з районів Києва прямо на очах у людей сталося спочатку побиття, а потім вбивство чоловіка. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в київському гуртожитку знайшли труп поліціянта з простреленою головою. Як виявилося, він залишив передсмертну записку, в якій написав лише два слова. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися