У Києві на очах у людей вбили людину (ФОТО)

У чоловіка вистрілили з пістолета

У Дніпровському районі міста прямо на очах у людей сталося спочатку побиття, а потім вбивство чоловіка. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

За інформацією джерела, на вулиці Новаторів кілька невідомих вчинили бійку з перехожим. Потім пролунало кілька пострілів, після яких потерпілий впав на землю. Нападники втекли з місця злочину.

Очевидці страшного події викликали поліцію. Повідомляється, що виклик на "102" надійшов приблизно о 11:30 ранку 18 серпня. На вказану адресу негайно виїхали керівники головного та районного управлінь поліції, слідчо-оперативна група, оперативні працівники, кінологи та лікарі.

Було встановлено, що на тілі загиблого присутні вогнепальні поранення і травми тулуба і голови. Подія належним чином зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції.

На цей момент злочинців, які вбили чоловіка на очах у великої кількості людей, розшукує поліція.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Броварах жінка вдарила ножем в живіт свого коханого. Сварка між парою сталася після того, як чоловік повів цивільну дружину від друзів, з якими вона розпивала спиртні напої. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Київській області чоловік вдарив сокирою по голові свого колегу по роботі. Детальніше про цю подію читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися