У Броварах жінка вдарила ножем у живіт свого коханого (ФОТО)

Злочинницю загрожує до восьми років в'язниці

У місті Бровари, що на Київщині, 36-річна жінка поранила ножем свого співмешканця. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

За інформацією джерела, в той день затримана проводила час на озері зі своїм друзями, розпиваючи алкогольні напої. В якийсь момент за нею прийшов її 55-річний цивільний чоловік, щоб забрати кохану додому. Відзначається, що чоловік був проти того, щоб його дружина проводила час таким чином.

picture

Прийшовши додому між цивільним подружжям стався словесний конфлікт, який у підсумку переріс у трагедію. Під час словесної перепалки жінка взяла ніж, що лежав на столі, і встромила його в живіт своєму співмешканцю.

Незабаром на місце події прибули співробітники поліції та бригада швидкої допомоги. Постраждалого госпіталізували. Правоохоронці виявили на місці події ніж, яким чоловікові було нанесено поранення в область живота.

picture

Слідчі по процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили жінці про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За скоєний злочин жительці Броварів загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до восьми років.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області поліціянти знайшли закривавленого чоловіка на дорозі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Київській області підліток зарізав свого вітчима і закопав у дворі. Подробиці події читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися