У Київській області чоловік вдарив сокирою по голові свого колегу по роботі (ВІДЕО)

На щастя, потерпілий залишився живим

У селі Пилипівка Фастівського району, що на Київщині, чоловік ледь не позбавив життя свого 48-річного колегу по роботі. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

Так, під час спільного розпиття спиртних напоїв, між чоловіками сталася сварка. 33-річний учасник застілля звинуватив свого старшого колегу по роботі в тому, що той нібито вкрав у нього 500 гривень. Надалі словесна перепалка переросла у серйозну бійку. В один момент все закінчилося, й опоненти розійшлися спати.

Як виявилося, конфлікт був вичерпаний тільки для одного з них. Призвідник скандалу вирішив, що не залишить цю ситуацію так і придумав, як помститися своєму колезі. В голові у 33-річного чоловіка дозрів план помсти. Далі він взяв у підсобному приміщенні сокиру, зайшов до свого сплячого товариша і вдарив його сокирою в область лоба. Як пізніше з'ясувалося, бив нападник вістрям сокири.

Прокинувшись від сильного удару, чоловік вибіг із кімнати на вулицю, де його закривавленого побачив сусід. Чоловік викликав постраждалому швидку допомогу. Незабаром прибули медики госпіталізували потерпілого. На той час на місце приїхали та правоохоронці.

Злочинець був затриманий. За даним фактом порушено кримінальну справу. За замах на вбивство чоловікові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від 7 до 15 років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області викрали та зґвалтували підлітка. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання писало про те, що в Київській області підліток зарізав свого вітчима і закопав у дворі. Подробиці моторошної події читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися