У Київській області підліток зарізав свого вітчима і закопав у дворі: як просувається справа

Підлітку загрожує від 7 до 15 років

До суду було направлено обвинувальний акт у справі про вбивство чоловіка 17-річним сином його співмешканки. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної прокуратури.

Як передає джерело, обвинувальний акт був затверджений Фастівської окружною прокуратурою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від семи до п'ятнадцяти років.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що в травні поточного року в Фастівському районі 17-річний хлопець убив чоловіка, який був співмешканцем його матері. В день трагедії між підлітком і його вітчимом сталася сварка, яка переросла в бійку. Відзначається, що на той момент хлопець перебував в стані алкогольного сп'яніння.

В результаті бійки молода людина задумала скоїти вбивство свого опонента. Тоді, схопивши ніж, він завдав чоловікові сім ножових поранень в область грудної клітини. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Зрозумівши, що вітчим мертвий, підліток перетягнув тіло в сад і вирішив його закопати.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що фотограф з Київської області знімав дитяче порно. В його будинку знайшли матеріали, що підтверджують його причетність до створення забороненого контенту. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області побили жінку і порізали їй ножем обличчя. Злочинець має намір завдавав удари ножем по обличчю і рукам своєї жертви. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися