Залишив передсмертну записку: подробиці самогубства поліцейського у Києві

Стали відомі деякі деталі події

З'явилися деякі деталі справи про самогубство поліціянта 1982 року народження в гуртожитку Національного транспортного університету. Про це пишуть українські ЗМІ, посилаючись на інформацію, надану у правоохоронних органах.

Як з'ясувалося, напередодні скоєння суїциду чоловік зателефонував своїй матері. Закінчивши розмову, він вистрілив собі в голову з карабіна. Також стало відомо про те, що на місці події виявили передсмертну записку. У ній правоохоронець написав лише два слова - "Вибачте мені".

У поліції також розповіли, що загиблий працював підполковником поліції. Він працював у Департаменті превенції Національної поліції. З деяких пір він проживав на першому поверсі того гуртожитку, де був виявлений його труп.

Причини, які призвели поліціянта до такого рішення, поки залишаються невідомими. На місці події працюють слідчі та експерти. Подробиці трагічної події встановлюються.

Нагадуємо, що вранці 19 серпня в столичному гуртожитку знайшли труп поліцейського з простреленою головою. За попередньою інформацією, чоловік скоїв суїцид.

picture

Раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Броварах жінка вдарила ножем в живіт свого коханого. Затримана розпивала алкогольні напої разом зі своїми друзями, поки за нею не прийшов чоловік. Прийшовши додому, між подружжям відбулася сварка, яка переросла у бійку із застосуванням ножа. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Київщині чоловік вдарив сокирою по голові свого колегу по роботі. Причиною тому стали 500 гривень, який потерпілий не хотів віддавати. Подробиці події читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися