Вулицями Києва повзає величезний удав (ФОТО)

Вихованець "втік" від своєї господині

Мешканка столиці під час прогулянки втратила свого домашнього вихованця - двометрового удава. Тепер змія повзає по вулицях міста. Про це господиня удава повідомила на своїй сторінці в Facebook.

За словами дівчини, в зеленій зоні перед Економічним факультетом КНУ ім. Шевченка її домашня змія поповзла від неї. Власниця удава зазначила, що його довжина становить приблизно два метри та він не є отруйним і не представляє небезпеки для людини.

Власниця змії просить городян, які мають будь-яку достовірну інформацію про місцеперебування змії, повідомити їй. Крім того, за повернення удава в цілості й схоронності дівчина обіцяє грошову винагороду.

До слова, в коментарях під постом автора городяни висловили своє обурення з приводу безвідповідальності господарів. Деякі підкреслили, що мають панічний страх перед зміями, тим більше такого величезного розміру. Також дівчині порадили розшукати його якомога швидше, адже, є велика ймовірність того, що люди, які його знайду, можуть його вбити, вважаючи небезпечним я отруйним.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області у рятувальників з'явився пухнастий вихованець. Співробітники ДСНС врятували тварині життя і на деякий час залишили його жити в пожежній частині. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в ветклініці під Києвом стався незвичайний випадок. Власнику довелося викликати на місце події поліцію. Співробітники та керівництво своєю чергою зазначили, що ця подія - це випадковість і груба помилка. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися