У Київській області у рятувальників з'явився пухнастий вихованець (ФОТО)

Тварина живе в пожежній частині

Рятувальники з міста Узин, що в Білоцерківському районі Київської області, поселили на роботі в пожежній частині білку, яку самі ж і врятували від страшної смерті. Про це повідомляється на сторінці ГУ ДСНС України в Київській області в Facebook.

За інформацією джерела, 18 серпня, рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Узин, повертаючись з чергового виїзду, помітили на дорожче перелякану білку. Тварина сиділа прямо на проїжджій частині і йому явно потрібна була допомога.

Рятувальники прийняли рішення допомогти білченяті та забрали його в руки. Привізши тварина в пожежну частину, його посадили в комфортну клітку і дали йому все необхідне.

picture

"Якщо люди будуть більш уважні та небайдужі, вони почнуть помічати навколо себе те, що бачать рятувальники та зможуть надати допомогу тим, хто відчайдушно потребує, але не може про неї попросити", - йдеться в повідомленні.

За словами співробітників ДСНС, в наданих умовах врятована білка повинна швидко піти на поправку, а поки вона все ще потребує допомоги, залишиться жити в пожежній частині та складе компанію рятувальникам.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що у ветеринарній клініці в Київській області стався досить незвичайний випадок. Чоловік відвіз свою собаку на стрижку, а їй помилково зробили стерилізацію. Подробиці події читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Київському зоопарку для горили Тоні облаштували новий вольєр. Перш ніж облаштовувати новий вольєр до Тоні приїжджали європейські фахівці з Інституту ветеринарії дикої природи та зоопарку імені Лейбніца, що в Берліні. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися