Змусив роздягнутися і фотографував: в Києві дев'ятирічні дівчинки виявилися в пастці у збоченця (ФОТО, ВІДЕО)

Тікаючи з місця події зловмисник відібрав у дітей гроші і продукти, які вони несли додому

В Оболонському районі Києва двоє дев'ятирічних дівчаток виявилися сам на сам зі збоченцем, який змушував їх роздягнутися і фотографував оголеними. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Києва.

За словами джерела, дівчатка поверталися з магазину додому, як раптом за ними в ліфт зайшов незнайомий їм чоловік. Далі він повіз дітей на останній поверх, де змусив їх роздягнутися. Потім зловмисник дістав телефон і почав фотографувати своїх жертв. Однак і на цьому все не закінчилося. Незнайомець демонстрував свій статевий орган.

Через деякий час чоловік втік з місця злочину, забравши при цьому у дітей гроші та продукти, які вони несли з магазину додому. Прийшовши додому дівчинки розповіли про те, що трапилося своїм батько. Мама однієї з потерпілих звернулася в поліцію із заявою.

На місце події терміново виїхали ювенальні поліцейські та слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції. Діти змогли описати злочинця і за цими даними його розшукували за допомогою відеокамер системи "Безпечне місто".

Відстеживши маршрут пересування, правоохоронцям вдалося встановити місцеперебування зловмисника. Незабаром його затримали. Ним виявився 50-річний киянин, який має судимість за аналогічний злочин.


За даним фактом слідчі Оболонського управління поліції почали кримінальне провадження ч. 1 ст. 186 (грабіж) і ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх). За скоєний злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до восьми років.

нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що суд виніс покарання столичному фотографу, який за допомогою дев'ятирічної дівчинки створював порнографічні фотографії. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

Читайте также