Змусив роздягнутися і фотографував: в Києві дев'ятирічні дівчинки виявилися в пастці у збоченця (ФОТО, ВІДЕО)

Тікаючи з місця події зловмисник відібрав у дітей гроші і продукти, які вони несли додому

В Оболонському районі Києва двоє дев'ятирічних дівчаток виявилися сам на сам зі збоченцем, який змушував їх роздягнутися і фотографував оголеними. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Києва.

За словами джерела, дівчатка поверталися з магазину додому, як раптом за ними в ліфт зайшов незнайомий їм чоловік. Далі він повіз дітей на останній поверх, де змусив їх роздягнутися. Потім зловмисник дістав телефон і почав фотографувати своїх жертв. Однак і на цьому все не закінчилося. Незнайомець демонстрував свій статевий орган.

Через деякий час чоловік втік з місця злочину, забравши при цьому у дітей гроші та продукти, які вони несли з магазину додому. Прийшовши додому дівчинки розповіли про те, що трапилося своїм батько. Мама однієї з потерпілих звернулася в поліцію із заявою.

На місце події терміново виїхали ювенальні поліцейські та слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції. Діти змогли описати злочинця і за цими даними його розшукували за допомогою відеокамер системи "Безпечне місто".

Відстеживши маршрут пересування, правоохоронцям вдалося встановити місцеперебування зловмисника. Незабаром його затримали. Ним виявився 50-річний киянин, який має судимість за аналогічний злочин.

picture

За даним фактом слідчі Оболонського управління поліції почали кримінальне провадження ч. 1 ст. 186 (грабіж) і ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх). За скоєний злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін до восьми років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області 16-річну дівчинку викрали прямо з її будинку. Малознайомий їй чоловік вивів її в ліс і зґвалтував. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що суд виніс покарання столичному фотографу, який за допомогою дев'ятирічної дівчинки створював порнографічні фотографії. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися