У Києві на Борщагівці люди смажили шашлики на балконі (Відео)

У Святошинському районі столиці на житловому масиві Борщагівка невідомі місцеві жителі вирішили посмажити шашлики на балконі в нічний час доби. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що на вулиці Зодчих, 62-А близько 10 вечора місцеві жителі однієї з квартир вирішили посмажити шашлики на балконі. Зазначається, що вони навіть заготовили дрова на сходовій клітці. На місце події викликали поліцію.

Нагадаємо, що в селі Мотижин Макарівського району Київської області сталася смертельна трагедія — пара співмешканців згоріла живцем у власному будинку після розпивання алкогольних напоїв. Про це повідомили у пресслужбі Бучанського районного управління Головного управління Національної поліції в Київській області.

Відомо, що поліція отримала повідомлення про пожежу на вулиці Довга в селі Мотижин горить один із будинків. На місце прибули рятувальники, медики та правоохоронці. Поліція встановила, що напередодні 47-річний господар будинку разом зі своєю співмешканкою разом розпивали алкогольні напої. Займання сталося через необережне поводження з вогнем. Жінка і господар будинку загинули в результаті пожежі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися