На Київщині поряд з СТО згорів меблевий цех (ФОТО)

Надзвичайна подія сталася у Бориспільському районі столичного регіону

У Бориспільському районі Київської області сталася масштабна пожежа в будівлі по виготовленню каркасних меблів. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столичному регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася у Переяславі сьогодні, 31 серпня, опівночі. На вулиці Богдана Хмельницького загорівся цех з виготовлення каркасних меблів. Вогонь розповсюдився на покрівлю будівлі на площі 450 квадратних метри.

Під час гасіння пожежі працівники ДСНС врятували виробниче обладнання з цеху та автомобіль. Окрім того, не дали вогню зачепити поряд розташовану станцію технічного обслуговування. Локалізувати пожежу вдалося майже через дві годили, а ще через годину — ліквідувати. Причини загорання цеху встановлюють. Про постраждалих у ДСНС Київської області не повідомляють.


Раніше у селі Білоцерківського району Київської області горіла будівля птахофабрики.

Нагадаємо, що у селі Мотижин Макарівського району Київської області пара співмешканців згоріла живцем у власному будинку після розпивання алкогольних напоїв. Пожежа сталася в одному з приватних будинків на вулиці Довга. Напередодні 47-річний господар будинку разом зі своєю співмешканкою разом розпивали алкогольні напої. Займання сталося через необережне поводження з вогнем. Жінка і господар будинку загинули у результаті пожежі.

Читайте також, на трасі "Київ — Харків" сталася смертельна ДТП, яка забрала життя двох людей. Відомо, що автомобіль марки Kia наїхав на відбійник на трасі. Внаслідок аварії загинули жінка 1977 року народження та чоловік 1975 року народження. Крім цього, травми отримали водій 1989 року народження і дитина 2013 року народження, їх госпіталізували в лікарню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися