У Київській області загорілася птахофабрика (ФОТО)

На ліквідацію пожежі пішло 15 хвилин

У селі Білоцерківського району Київської області, відбувся спалах в будівлі птахофабрики, яка на сьогодні є нечинною. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області.

За інформацією джерела, 17 серпня на лінію "101" надійшло повідомлення від місцевих жителів міста, які повідомили, що на території птахофабрики за адресою Мала Вільшанка, вул. Перемоги сталася пожежа. До місця події були направлені чергові караули 3-й і 4-й Державних пожежно-рятувальних частин м. Біла Церква.

Прибувши за вказаною заявником адресою, рятувальники встановили, що горять палети. Протягом 15 хвилин загоряння було повністю ліквідовано.

На цей момент причина пожежі встановлюється. У пресслужбі ДСНС Київської області опублікували фото з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області сталася пожежа в багатоквартирному будинку. Мешканці повідомили, що на другому поверсі знаходиться літня жінка, яка не зможе самостійно вибратися. За підсумком рятувальники знайшли її мертвою. Ще одна дівчина вистрибнула з вікна. Наразі постраждала в реанімації. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Київській області на заправці раптово загорілася машина. На щастя, рятувальники вчасно встигли й транспортний засіб отримав невеликі пошкодження. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися