Гроза та шквали у Києві понівечили сотні дерев (ФОТО)

У столиці тривають роботи з ліквідації наслідків негоди

У Києві під час грози шквальний вітер понівечив сотні дерев, ліквідація наслідків негоди у столиці триває. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Столичні рятувальники з ночі прибирають повалені негодою дерева. Роботи ведуться на вулицях Борщагівській, Олени Теліги та Рокоссовського, а також на проспектах Мінському та Свободи. Зокрема, на території Київського науково-дослідного інституту "Енергопроєкт" вже прибрали повалене дерево. Дерева також прибирали з автомобілів, з проїжджих частин та контактних мереж електротранспорту. Загалом під час грози у Києві шквальний вітер понівечив 350 дерев, повідомили у столичній мерії.

У Києві також ліквідували підтоплення у двох підземних переходах на вулиці Маяковського та на станції швидкісного трамваю "Героїв Севастополя". Прибирання територій від наслідків негоди тривають, додали у Департаменті муніципальної безпеки КМДА. 

Нагадаємо, сильна гроза в Києві спровокувала низку вибухів. Блискавка вдарила в одноповерхову будівлю кафе на проспекті Правди в Подільському районі. Від удару блискавки в кафе на Виноградарі стався вибух та почалася пожежа. На місці подій працювали рятувальники, про постраждалих нічого не відомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі української столиці під час сильної зливи величезне дерево впало на маршрутку з пасажирами. Відомо, що НП сталася на вулиці Білоруська, 5, що на Лук'янівці. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав.

Читайте також, на станції київського метрополітену "Героїв Дніпра" відбувся справжній потоп у результаті зливи. Вода проникла на станцію метро та почала затоплювати тунель підземки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися