У Києві чоловік дивом вижив після падіння з шостого поверху (Фото)

У Дарницькому районі української столиці сталося серйозне НП - чоловік випав з вікна шостого поверху і дивом залишився живий, його госпіталізували з травмами. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що в Бортничах, на вулиці Дяченка 20-А, чоловік стрибнув з шостого поверху і впав на козирок під'їзду. В результаті падіння він вижив і був госпіталізований з безліччю серйозних травм. На місці подій працювали поліція і медики.

Нагадаємо, що недавно в Дарницькому районі столиці сталася трагедія, після падіння з вікна багатоповерхового будинку загинув 45-річний чоловік, який мав психічний розлад.

Відомо, що трагедія трапилася на вулиці Драгоманова, 23, на столичних Позняках. Чоловік випав з шостого поверху багатоповерхового будинку. Згідно з попередніми даними, загиблому було 45 років, а його батько, який був його опікуном, заявив, що син був психічно хворий.

Чоловік лікувався, мав довідку, проте останнім часом був знятий з обліку, приймаючи вдома необхідні медичні препарати. Батько заявив, що раніше у сина не спостерігалося спроб покінчити життя самогубством, швидку і поліцію викликали сусіди загиблого.

Медики, які прибули на місце загибелі чоловіка, констатували його смерть. На місці подій працювали правоохоронці, вони з'ясовували причини та обставини інциденту.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися