У Києві у ДТП за участю нардепа Трухіна могли постраждати діти

Про резонансну аварію столиці розповіла пасажирка автомобіля Daewoo

У Києві під час ДТП за участю автомобіля народного депутата України від партії "Слуга народу" Олександра Трухіна могли постраждати діти. Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Київ", передають "Коментарі".

ДТП з постраждалими трапилася у Дарницькому районі Києва на Бориспільській трасі. Внаслідок потрійної аварії постраждали шестеро осіб. Автомобіль Audi в’їхав у автомобіль Ford, який рухалося попереду. Третім учасником ДТП стало Daewoo, в який врізався Ford. Один зі свідків стверджував поліції, що за кермом Audi перебував народний депутат України. Проте інші свідки це заперечують, зазначили у поліції Києва.

Пасажири автомобіля Daewoo розповіли свою версію подій. За словами пасажирки цієї автівки, матері двох дітей, учасники ДТП підходили до них та запитували про стан хлопчиків, які під час аварії знаходилися в Daewoo. Діти не отримали травм, але їх все одно доставили до лікарні для огляду.

"Діти налякалися. Швидка забрала перевірити дітей. У дітей немає травм, у дітей немає струсів. З дітьми все добре… Про те, що це був народний депутат, ми узнали взагалі через пару днів після аварії, коли про це почали писати у Facebook, на всіх інших сайтах. Під час аварії ніхто не розказував, що він депутат", — розповіла пасажирка автомобіля Daewoo Галина Молнар.

Жінка стверджує, що тиску на пасажирів автомобіля Daewoo після ДТП не було. "Ніхто нікому не погрожував. Тиску ніякого не було. Нікого не заставляли виключати телефони, ми знімали, хто що хотів", — додала пасажирка автомобіля Daewoo.

Нагадаємо, 23 серпня на в'їзді до Києва з Бориспільської траси автомобіль народного депутата України від партії "Слуга народу" Олександра Трухіна врізався у автомобіль голови Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі, а той протаранив ще одну машину. За фактом ДТП розпочали кримінальне провадження. Поліцейські опитали свідків та провели необхідні слідчі дії. Зараз розслідування ДТП за участі народного депутата України доручили слідчим Державного бюро розслідувань.

Читайте також, на трасі "Київ — Харків" сталася смертельна ДТП, яка забрала життя двох людей. Відомо, що автомобіль марки Kia наїхав на відбійник на трасі. Внаслідок аварії загинули жінка 1977 року народження та чоловік 1975 року народження. Крім цього, травми отримали водій 1989 року народження і дитина 2013 року народження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися