Загинув на місці: в Києві поїзд переїхав чоловіка, який перебігав колії (Фото)

У Голосіївському районі української столиці сталося смертельне ПП — поїзд переїхав чоловіка, який перебігав шляхи. Від отриманих травм він загинув на місці. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що трагедія трапилася в ніч на 2 вересня. На проспекті Науки машиніст побачив чоловіка на залізничному полотні й подав звуковий сигнал, проте уникнути зіткнення не вдалося. Від отриманих травм чоловік помер миттєво.

Рух поїздів, які перебували в столицю, було паралізовано. На місці працювали медики, поліція і слідчі.

Нагадаємо, що недавно на Північному мосту, який з'єднує Оболонський район і Троєщину, рятувальники зняли з вершини двох хлопців, один з яких є неповнолітнім.

Вдень 24 серпня на лінію рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що невідомі лізуть на опору Північного моста по вантах, висота переправи становить 119 метрів. Рятувальники прибули на місце подій і відкрили один з технічних виходів, щоб вивести порушників, який знаходилися в одному з пілонів моста на висоті 60 метрів.

Затриманими виявилися двоє хлопців 19-річного і 15-річного віку. Вони заявили, що полізли на міст фотографуватися. Рятувальники провели з ними профілактичну бесіду і передали в руки поліції.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрій

2 вересня 2021, 09:27

Уточнення горе журналісту!!! міст ПІВНІЧНИЙ!!! а не северний!!! це ім'я ВЛАСНЕ!!! це ніби ви Грінченко, а вас підганяють на російський манер- "Грінченков"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися