У Києві водій ледь не позбавив життя пасажирку

У Печерському районі столиці 1 вересня сталася надзвичайна пригода, в результаті якого постраждала пасажирка маршрутки.

У Telegram-каналі "Київ Оперативний" повідомляється, що недалеко від станції столичного метрополітену "Палац Спорту" літня жінка виходила з громадського транспорту, але водій занадто рано закрив двері та почав їхати, простягнувши пасажирку по асфальту. Очевидці інциденту викликали співробітників поліції й "швидку" допомогу. Лікарі їхали понад 40 хвилин.

Деякі люди в коментарях почали захищати водія, мовляв, він міг через заднє скло просто не побачити жінку. Але інші користувачі мережі почали писати, що у Києві таке можна помітити часто, зокрема на 470 маршруті.

"На 470 маршруті, наприклад, це постійна історія. Люди просто вистрибують практично на ходу. Я цю ситуацію спостерігала багато разів!","Схоже з дідусем на Дорогожичах бачив місяць тому", - йдеться в коментарях.

picture

Нагадаємо, що в Голосіївському районі української столиці сталося смертельна НП — поїзд переїхав чоловіка, який перебігав колії. Від отриманих травм він загинув на місці. Рух поїздів, які перебували в столицю, було паралізовано. На місці працювали медики, поліція і слідчі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Дарницькому районі Києва вчора, 1 вересня, трапилося невелике ДТП. Водій однієї зі служб таксі збирався об'їхати пробку і налетів на школяра. Чоловік заїхав на трамвайну колію та на невеликій швидкості збив хлопчика, який переходив дорогу в дозволеному місці на зелене світло світлофора. Потерпілий швидко піднявся, і начебто, не отримав ніяких серйозних ушкоджень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися