Виїхав на трамвайні колії: в Києві таксист збив школяра

У Дарницькому районі Києва сьогодні, 1 вересня, трапилося невелике ДТП. Водій однієї зі служб таксі збирався об'їхати пробку і налетів на школяра.

Відео, зняте очевидцем, з'явилося в пабліку "Київ оперативний". У ньому чоловік розповідає, що водій Chevrolet хотів об'їхати пробку на дорозі по трамвайних коліях і на невеликій швидкості збив школяра, який переходив дорогу в дозволеному місці на зелене світло світлофора. Хлопчик швидко піднявся, і начебто, не отримав ніяких серйозних пошкоджень. Інцидент трапився на Привокзальній вулиці близько 12:00.

Коли потерпілого забрали з дороги, таксист зник з місця події. При цьому, продовжив їхати по трамвайних коліях, грубо порушуючи правила руху дорожнього транспорту.

Очевидці ДТП кажуть, що викликали "швидку" допомогу і поліцію, номери водія Chevrolet і відео передали співробітникам.

Нагадаємо, що в дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася під Білою Церквою за участю вантажівки та легкового автомобіля, постраждала сім'я, в тому числі двоє дітей. Постраждалих у ДТП жінку з дітьми доставили в дитячу лікарню Києва. У хлопчика діагностували перелом черепа і склепіння, а у дівчинки — вивих плеча.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що 23 серпня на Бориспільській трасі автомобіль народного депутата України від "Слуги народу" Олександра Трухіна врізався в транспортний засіб голови Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі, а той зачепив ще одну машину. За фактом ДТП порушили кримінальну справу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися