Стали відомі подробиці ДТП під Білою Церквою (ФОТО)

В аварії за участі легковика та вантажівки постраждали діти

В дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася під Білою Церквою за участі вантажівки та легкового автомобіля, постраждала родина, зокрема двоє дітей. Про аварію та стан постраждалих розповіли у поліції Київській області, передають "Коментарі".

У ДТП, яка трапилась в селі Потоки за участі легковика та вантажівки постраждали четверо осіб, серед яких двоє дітей. Автопригода сталася неподалік Таращі. За кермом автомобіля Audi перебував 37-річний чоловік, поряд з ним — його дружина, а в салоні знаходились двоє малолітніх дітей подружжя. Легковик скоїв бокове зіткнення з вантажівкою.

Постраждалих у ДТП жінку з дітьми доставили до дитячої лікарні Києва. У хлопчика діагностували перелом черепа та склепіння, а у дівчинки — вивих плеча. Їхній батько знаходиться у важкому стані в реанімації Білоцерківської міської лікарні. Обставини ДТП з'ясовують правоохоронці.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Київській області повідомляли, що постраждалих під час ДТП під Білою Церквою рятувальники деблокували з автівки. Було відомо, що в аварії постраждали чоловік і дитина

Раніше на трасі "Київ — Харків" сталася смертельна ДТП, яка забрала життя двох людей. Відомо, що автомобіль марки Kia наїхав на відбійник на трасі. Внаслідок аварії загинули жінка 1977 року народження та чоловік 1975 року народження. Крім цього, травми отримали водій 1989 року народження і дитина 2013 року народження, їх госпіталізували в лікарню.

Ще одна смертельна ДТП сталася на трасі "Київ — Овруч". У селі Лютіж автомобіль Ford злетів у кювет. Відомо, що в автівці за кермом був чоловік. Поліція встановила, що 53-річному водієві стало зле і він помер за кермом. Після цього автомобіль злетів з дороги. Семирічного сина загиблого водія медики забрали до лікарні. Про стан дитини правоохоронці не повідомляють.

Читайте також, що в Рокитному трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі поліцейського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися