Під Білою Церквою вантажівка розчавила легковик

Рятувальникам довелося деблокувати постраждалих

Під Білою Церквою у ДТП за участі вантажівки та легкового автомобілю постраждали чоловік та дитина. Про аварію розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, дорожньо-транспортна пригода сталася в селищі Потоки Таращанської міської територіальної громади у Білоцерківському районі Київської області. На місце аварії прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини міста Тараща. З’ясувалося, що водій автомобіля Audi зіткнувся з вантажним автомобілем DAF.

Після ДТП водій легкової автівки був непритомний. В аварії також постраждала десятирічна дитина — її знайшли у тяжкому стані. Про стан водія вантажівки у ДСНС Київської області не повідомляють. Рятувальники деблокували потерпілих та доставили їх до карети швидкої допомоги.

Раніше на трасі "Київ — Харків" сталася смертельна ДТП, яка забрала життя двох людей. Відомо, що автомобіль марки Kia наїхав на відбійник на трасі. Внаслідок аварії загинули жінка 1977 року народження та чоловік 1975 року народження. Крім цього, травми отримали водій 1989 року народження і дитина 2013 року народження, їх госпіталізували в лікарню.

Ще одна смертельна ДТП сталася на трасі "Київ — Овруч". У селі Лютіж автомобіль Ford злетів у кювет. Відомо, що в автівці за кермом був чоловік. Поліція встановила, що 53-річному водієві стало зле і він помер за кермом. Після цього автомобіль злетів з дороги. Семирічного сина загиблого водія медики забрали до лікарні. Про стан дитини правоохоронці не повідомляють.

Читайте також, що в Рокитному трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі поліцейського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися