На Подолі п‘яний чоловік напав з ножем на перехожого: оголошена підозра

31-річного порушника слідчі затримали.

На столичному Подолі чоловік у стані алкогольного сп’яніння спровокував конфлікт із перехожим,  під час якого вдарив його ножем. Коли потерпілому надавали першу медичну допомогу, зловмисник викрав його особисті речі. Про це повідомили в київській поліції, куди надійшло повідомлення від місцевого мешканця про конфлікт із невідомим на вулиці Нижній Вал.

Чоловік при спілкуванні із правоохоронцями повідомив, що на вулиці він очікував на свого знайомого, як до нього почав чіплятись невідомий. Порушник, перебуваючи напідпитку, всіляко провокував заявника та поводив себе агресивно. Чоловік спробував вгамувати дебошира, однак останній дістав ніж та вдарив ним потерпілого у плече.

picture

Заявник був вимушений покинути свої речі та звернутись за допомогою до працівників найближчого кафе, в цей час зловмисник вкрав речі.

31-річного порушника слідчі затримали.

"Раніше зловмисник потрапляв в поле зору правоохоронців та притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки", - додали в поліції.

Слідчі оголосили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та готують повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Як писали "Коментарі", в Оболонському районі столиці на Мінському масиві затримали сексуального маніяка, який напав на жінку, яка є співробітницею "Київпастрансу", намагався її згвалтувати і пограбував. Тоді співробітниця комунального підприємства "Київпастранс" поверталася зі зміни біля кінотеатру імені Тараса Шевченка, коли до неї пристав чоловік з ножем, який погрожував їй та примушував до орального сексу. Жінка пручалася нападаючому, в результаті чого він відібрав у неї всі гроші і втік. Зловмисник просив дівчинку тримати їх спілкування в секреті, так як дорослі нібито можуть забрати її телефон і заборонити сидіти в інтернеті. Дівчинка все ж розповіла про домагання матері. Жінка відразу написала заяву в поліцію. Доцент був заарештований правоохоронцям, експертиза підтвердила його осудність і усвідомленість скоєних дій. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися