На Київщині орудував земельний шахрай: його затримали

42-річний шахрай заволодів грошима на суму понад 500 тисяч гривень

У березні цього року до поліції звернувся 68-річний чоловік з повідомленням про шахрайство. Він став  жертвою шахрая, який ошукав його на суму понад 500 тисяч гривень. Про це повідомили в поліції Київської області.

Потерпілий розповів, що зловмисник знайшов його ще в 2020 році та запропонував свої послуги щодо оформлення земельної ділянки. Потерпілий заплатив за виготовлення технічної документації із землеустрою на земельну ділянку, яка знаходилась в Білій Церкві.

Через деякий час шахрай віддав виготовлені підроблені документи потерпілому. Чоловік помітив ознаки підробки, але зловмисник почав запевняти, що з паперами все гаразд.

Аналогічне повідомлення стосовно незаконної діяльності чоловіка надійшло у лютому цього року. Цього разу він надав заздалегідь підроблені документи із землеустрою та незаконно заволодів земельними ділянками комунальної власності Білоцерківської ТГ.

Таким чином 42-річний  шахрай заволодів грошима на суму понад 500 тисяч гривень

Портал "Коментарі" напередодні писав, що завершено розслідування стосовно слідчого Бориспільського відділу поліції в Київській області та колишнього поліцейського, які вимагали хабар.  Торік працівник Бориспільського відділу поліції розслідував кримінальну справу щодо викрадення майна та автомобіля. Потерпілий власник стверджував, що це зробив його знайомий, проте достовірних доказів цьому слідчий не знайшов. Однак, поліцейський почав вимагати у знайомого потерпілого 13 тисяч доларів. За ці гроші правоохоронець обіцяв не притягувати його до кримінальної відповідальності та закрити кримінальне провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мільйонному хабарі викрили члена правління ПрАТ "Укрпрофоздоровниця". Заступник голови правління структурного підрозділу профспілок України вимагав гроші за передачу в оренду санаторію, який розташований у Дніпропетровській області на березі водосховища. За свої "послуги" він спочатку отримав 200 тисяч гривень, а під час отримання ще 300 тисяч гривень був затриманий.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися