У Києві на хабарі у мільйон гривень "погорів" представник профспілок (ФОТО)

Чоловіка затримали під час отримання грошей

У Києві на мільйонному хабарі викрили члена правління ПрАТ "Укрпрофоздоровниця". Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України та у столичній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, заступник голови правління структурного підрозділу профспілок України вимагав мільйон гривень за передачу в оренду санаторію, який розташований у Дніпропетровській області на березі водосховища. За свої "послуги" він спочатку отримав 200 тисяч гривень, а під час отримання ще 300 тисяч гривень був затриманий.

За мільйон гривень посадовець "Укрпрофоздоровниця" обіцяв "розв'язати питання" щодо укладання договору оренди санаторію з подальшим його викупом. Чоловіка затримали, а за місцем його роботи проводять обшуки. Підозру йому ще не оголосили, проте за підкуп службової особи юридичної особи йому може загрожувати від трьох до семи років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади та з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, що у Києві заарештували двох підозрюваних у жахливих вбивствах жінок. Одне з резонансних вбивств сталося у Подільському районі столиці. У квартирі на Виноградарі знайшли розчленоване тіло жінки. Затримали підозрюваного у вбивстві на території Черкаської області при спробі самогубства. Окрім того, у Києві заарештували чоловіка, який виштовхнув жінку із сьомого поверху житлового будинку. Від отриманих травм потерпіла померла. Ця надзвичайна подія сталася на Троєщині.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Печерський районний суд Києва наклав арешт на 45 санаторних комплексів орієнтовною вартістю 5 мільярдів гривень. Арешт, накладений на державні підприємства, — це вимушений крок, щоб не допустити збитків бюджету України від незаконної приватизації, зазначили в СБУ. Усі 45 санаторних комплексів були незаконно виведені із державної власності торік.

Читайте також, що столичні поліціянти затримали жителя Полтавської області, якого викрили у зґвалтуванні хлопчика та створенні дитячої порнографії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися